Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Poro-paprikamuffinit

Poro-paprikamuffinit valmistuvat nopeasti. Tarjoa teen kanssa tai salaattiaterian seurana.

Poro-paprikamuffinit
Poro-paprikamuffinit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön smetanaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön smetana 120 g laktoositon
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 100 g kylmäsavuporoa hienonnettuna
  • ½ punaista paprikaa kuutioina
  • ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita smetana ja munat voimakkaasti vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita joukkoon vuorotellen Oivariini rasvan kanssa. Sekoita joukkoon loput aineet
  2. Nostele taikina voidellulle muffinipellille tai -vuokiin. Paista 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 256 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 22,6 g
Rasva 14,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search