Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 kananmunaa
- 100 g kylmäsavuporoa
- 2 dl (120 g) puolukoita
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma ja munat sekaisin.
- Hienonna kylmäsavuporo esim. monitoimikoneella. Lisää se sekä puolukat, persilja ja juustoraaste kerma-munaseokseen.
- Sekoita jauho-leivinjauheseos taikinaan. Nostele taikinaa voideltuihin muffinipellin syvennyksiin tai Italian leivosvuokiin
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 17 min tai kunnes kypsiä. Peitä kypsennyksen loppupuolella ettei pinta tummu liikaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
221 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.