Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g porsaan sisäfileetä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 100 g (1 dl) valmista tapenade-tahnaa
Jaa resepti
Ohje
- Poista porsaanfileestä kalvot. Ruskista filee kauttaaltaan Oivariini rasvassa kuumalla pannulla.
- Mausta filee mustapippurilla ja levitä pintaan tapenadetahna.
- Kypsennä filee uunissa 175 asteessa 35 - 40 min.
- Tarjoile lisäkkeenä höyrytettyjä kasviksia tai uunijuureksia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
18,6 g
Hiilihydraatti
0,2 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.