
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h 30 min
Yhteensä
5 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Marinadi
- 4 porsaan kyljystä
-
1 l
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
Hunajagremolata
- 1 sitruuna
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 ruukku lehtipersiljaa
- 1½ rkl juoksevaa hunajaa
- 2 tl sormisuolaa
Marinadi
- 4 porsaan kyljystä
- 1 l Valio Eila® piimää
Paistamiseen
- Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
Hunajagremolata
- 1 sitruuna
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 ruukku lehtipersiljaa
- 1½ rkl juoksevaa hunajaa
- 2 tl sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Tee pienet viillot kyljysten reunoihin. Näin ne eivät "käpristy" kypsennettäessä.
- Laita kyljykset pussiin ja kaada piimä niiden sekaan. Sulje pussi huolellisesti ja pyörittele piimä tasaisesti kyljysten joukkoon.
- Anna kyljysten marinoitua vähintään 4 h tai mielellään yön yli.
- Pyyhi kyljyksistä suurin osa piimästä pois. Mausta kyljykset ja ruskista kuumalla pannulla Oivariini rasvassa.
- Laita kyljykset vuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kyljykset ovat kypsiä.
Gremolata
- Pese sitruuna ja raasta sen kuori (keltainen osa). Purista puolikkaan sitruunan mehu talteen.
- Kuori ja hienonna valkosipulit.
- Hienonna persilja.
- Yhdistä gremolatan kaikki aineet kulhossa.
- Asettele kyljykset tarjoiluvatiin ja nostele päälle gremolata.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.