Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa

Porsaanlihasta saat helposti ja nopeasti hyvän päivällisen. Juustoisen pippurinen kastike saa makunsa maustetusta ruokakermasta.

Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa
Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä mahdollinen rasva ja kalvot. Leikkaa filee 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Painele pihvejä kevyesti kädellä.
  2. Paista pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin yht. n. 4 min. Mausta suolalla. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Anna sen kuullottua hetkisen ennen nesteen lisäystä.
  3. Lisää pannulle omenatäysmehu ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 5 min.
  4. Tarjoa kasvis-juustoröstien ja tomaatti-punasipulisalaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 3,4 g
Rasva 5,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search