Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Possu-pää­ry­nä­kastike

Päärynä ja AURA juusto on makuyhdistelmä, joka sopii sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin. Höystä niillä porsaanfileeleikkeet maukkaiksi ja meheviksi.

Possu-päärynäkastike
Possu-päärynäkastike

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 10  (750 g) porsaan fileetä, ohut leike, maustamaton
  • 1-2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl makeaa soijakastiketta
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön paksumpi ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 tlk (415/230 g) päärynää liemineen
  • 2 rkl tummaa suurustejauhetta
  • 1 pussi (150 g)
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 10  (750 g) porsaan fileetä, ohut leike, maustamaton
  • 1-2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl makeaa soijakastiketta
  • 1 prk (2 dl) Valio Keittiön paksumpi ruokakermaa
  • 1 tlk (415/230 g) päärynää liemineen
  • 2 rkl tummaa suurustejauhetta
  • 1 pussi (150 g) Valio AURA® murua

Ohje

  1. Leikkaa leikettä ympäröivä kalvo pois esim. saksilla, että ne eivät käpristy pannulla. Paista paistokasarissa Oivariini rasvassa molemmin puolin 2 - 3 min.
  2. Mausta liha pippurisekoituksella, suolalla ja soijakastikkeella.
  3. Lisää pannulle ruokakerma ja päärynäliemi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla pari min tai kunnes liha on kypsää.
  4. Ripota joukkoon suurustejauhe. Anna kiehua 1 min.
  5. Leikkaa päärynät poikittain viipaleiksi. Lisää pannulle päärynät sekä AURA muru. Kuumenna.
  6. Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Vinkki

Jos haluat tehdä ruoan täysin laktoosittomana, korvaa valmis suurustejauhe 1 rkl:lla vehnäjauhoja. Lisää päärynäliemeen sekoitettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal
Proteiini 13,9 g
Hiilihydraatti 3,2 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1