Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 700 g) porsaan sisäfilee
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 1 prk (200 g) maapähkinäkastiketta esim. Santa Maria Satay Sauce
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa 15%Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl mangochutneya
- ½ tl chilijauhetta
- 2 dl vettä
Pinnalle
- 1 dl maapähkinää rouhittuna
Jaa resepti
Ohje
- Ota filee huoneenlämpöön n. 1 t ennen valmistusta.
- Leikkaa filee n. 3 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Paista lihat 1 - 2 erässä kuumalla pannulla Oivariinissa kullanruskeiksi.
- Lisää maapähkinäkastike, crème fraîche, mausteet ja vesi. Anna kiehua 2 - 3 min.
- Ripota pinnalle maapähkinärouhetta. Tarjoa jasmiiniriisin tai nuudelien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
203 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.