
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni150°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1⅓ kg porsaan kasleria
- 2 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vettä
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 3 rkl karkeaa dijonsinappia
1½ tunnin hauduttamisen jälkeen
- 1 dl vettä
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2-3 (250 g) hapahkoa omenaa
- 1⅓ kg porsaan kasleria
- 2 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 25 g Valio Eila® voita
- 3 dl vettä
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 3 rkl karkeaa dijonsinappia
1½ tunnin hauduttamisen jälkeen
- 1 dl vettä
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2-3 (250 g) hapahkoa omenaa
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista.
- Paloittele liha isohkoiksi paloiksi. Lohko sipulit ja valkosipuli.
- Kuullota sipuleita voissa ja lisää lihat. Ruskista lihoja ja anna irtoavan nesteen haihtua.
- Lisää suola, rosmariini ja pippuri. Jos käyttämäsi liha ei ole valmiiksi suolattua, lisää suolan määrää.
- Sekoita joukkoon vesi, kerma ja sinappi.
- Nosta pata uuniin 150 asteen lämpötilaan. Voit pitää pataa ilman kantta ensin vartin verran ja peitä sitten kannella. Hauduta yhteensä 1 ½ h.
- Sekoita suurus (vesi ja vehnäjauho) tasaiseksi. Sekoita pataan. Lohko joukkoon omenat. Tarkista samalla liemen maku. Jatka kypsentämistä vielä 30 min.
- Tarjoa pata keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
1,1 g
Hiilihydraatti
4,1 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.