
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- n. 160 g perunan kuoria (kilosta perunoita)
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ rkl tuoretta timjamia
- mustapippuria myllystä
- ⅓ tl suolaa
- 1 tl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat huolellisesti, kuori.
- Sekoita Oivariini ja mausteet kulhossa. Sekoita joukkoon perunankuoret.
- Paahda kuoria leivinpaperin päällä uunipannulla 250 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min. Kääntele kuoria muutaman kerran paistamisen aikana. Tarkkaile samalla, että kuoret eivät pala.
- Tarjoa sellaisenaan perunalastujen tapaan tai maustetun crème fraîchen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
10,6 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.