Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaLihakastike
- 500 g nyhtöpossua (kypsää)
- 1 tlk tomaattimurskaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 3 rkl barbeque-kastiketta
- ½-1 tl suolaa riippuen lihan suolaisuudesta
- 1 punainen chilipalko
Pippurikastike
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl vehnäjauhoja
-
½ l
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Lisäksi
- 70 g babypinaattia
- 9 lasagnelevyä
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita nyhdetyn possunlihan joukkoon, tomaattimurska, hienonnetut valkosipulit ja chili, bbq-kastike sekä suola. Kastiketta ei tarvitse kuumentaa.
- Juustokastiketta varten kuumenna kattilassa Oivariiini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito sekä paloiteltu sulatejuusto. Kuumenna sekoitellen kunnes juusto sulaa ja kastike on tasaista.
- Voitele uunivuoka ja kerrostele lihakastiketta, lasagnelevyt, juustokastiketta, juustoraastetta ja väleihin tuoretta pinaattia.
- Paista uunin alatasolla 200 asteessa 30-40 minuuttia. Anna vetäytyä peitettynä n. 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
9,7 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.