Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 2 dl (120 g) punaherukoita
- 2 dl (100 g) mansikoita
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä maitorahkaan soseutetut ja sokeroidut marjat. Vaahdota kerma ja lisää muihin aineisiin. Maista seosta ja lisää tarvittaessa sokeria.
- Kaada seos vedellä huuhdeltuihin annosvuokiin tai 1 l:n jäädyke- tai kakkuvuokaan. Peitä foliolla ja pakasta yli yön. Nosta annosjäädykkeet jääkaappiin n. 30 min ja isompi jäädyke n. 40 min ennen tarjoilua, jotta se pehmenee sopivasti. Kastele vuoan ulkopinta nopeasti kuumaan veteen tai irrottele esim. veitsen avulla vuoasta. Koristele marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
14 g
Rasva
13,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.