Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Punaherukkamuffinit

Herkuttele näillä kirpakoilla punaherukkamuffineilla vaikka iltapäiväteen kera.

Punaherukkamuffinit
Punaherukkamuffinit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl (120 g) punaherukoita

Koristeluun

  • 0 kg valkosuklaata

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon Oivariini, jauho-leivinjauheseos ja punaherukat. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa se pieniin muffinipellin syvennyksiin tai amerikanmuffinivuokiin.
  2. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä
  3. Valuta koristeraitoja sulatetusta valkosuklaasta jäähtyneiden muffineiden pinnalle.

GLUTEENITON

  1. Korvaa vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 309 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 31,9 g
Rasva 17,4 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • valkosuklaata
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search