
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 kananmunaa
- 1 dl sokeria
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl (120 g) punaherukoita
Koristeluun
- valkosuklaata
- 2 kananmunaa
- 1 dl sokeria
- 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl (120 g) punaherukoita
Koristeluun
- valkosuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon Oivariini, jauho-leivinjauheseos ja punaherukat. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa se pieniin muffinipellin syvennyksiin tai amerikanmuffinivuokiin.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä
- Valuta koristeraitoja sulatetusta valkosuklaasta jäähtyneiden muffineiden pinnalle.
GLUTEENITON
- Korvaa vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
309 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
31,9 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkosuklaata
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.