Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 (100 g) sipuli
- 100 g (1 dl) tomaattipyreetä
- 2-3 (n. 200 g) raakaa punajuurta suikaloituna
- 4 dl lihalientä
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 2½ rkl vehnäjauhoja
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 rkl kuivattua basilikaa
- ½ rkl kuivattua meiramia
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja suikaloi punajuuret. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti voissa. Lisää tomaattipyree ja punajuurisuikaleet.
- Sekoita lihaliemi, smetana ja jauhot keskenään ja kaada jauhelihaseoksen joukkoon hyvin sekoittaen.
- Mausta kastike ja anna kiehua kypsäksi. Lisää viimeiseksi suola.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.