Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g silakkafileitä pieniä
- 1½ dl väkiviinaetikkaa
- 4 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl sokeria
Chilikastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl makeaa, mietoa chilikastiketta
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 suippopaprika kuutioina
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileistä nahka. Sekoita etikka, vesi ja mausteet keskenään. Kaada silakkafileiden päälle. Anna marinoitua jääkaapissa peitettynä yön yli. Valuta huolellisesti.
- Sekoita chilikastikkeen aineet keskenään. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Kaada kastike silakkafileille. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
83 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
7,2 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.