Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
24 h 35 min
Yhteensä
25 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annos eli n. 500 g
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g punajuuria
- ½ dl vettä
- ripaus suolaa
- 1 kanelitanko
- 2½ dl hillosokeria
- 100 g puolukkaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.
- Lisää punajuurikuutiot, vesi, suola ja kanelitanko kattilaan. Keitä kannen alla 20 min, sekoita välillä.
- Sekoita joukkoon hillosokeri ja puolukat. Keitä ilman kantta 15 min.
- Poista kanelitanko. Kaada hillo lasipurkkiin. Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja siirrä kylmään. Seos paksuuntuu hillomaiseksi ja on valmis seuraavana päivänä.
- Tarjoa punajuuri-puolukkahillo Valio herkuttelujuustojen kanssa. Hillo sopii myös vahvan makuisten liharuokien lisukkeeksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
29,4 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.