Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 (250 g) punajuuria
- 0 kg vettä
- 1 (100 g) sipuli
- 1 (125 g) hapahko omena
- ¾ dl sokeria
- ¾ dl valkoviinietikkaa
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori punajuuret. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi (max 0,5 cm x 0,5 cm). Laita kattilaan kiehumaan kannen alle veteen, joka peittää punajuuret.
- Kuori ja hienonna sipuli ja omena.
- Kun punajuuret ovat kypsiä, kaada vesi pois. Lisää kattilaan sipuli, omena, sokeri, etikka, mehu, inkivääriraaste ja suola. Anna kiehua ilman kantta 10 - 15 min tai kunnes seos on sopivan sakeaa.
- Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Tarjoa juustokohokkaan, riista- ja kalaruokien tai jauhelihapihvien lisäkkeenä. Sopii myös Valio Kotijuuston tai kotitekoisen juuston lisäkkeeksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
0,5 g
Hiilihydraatti
15,3 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.