Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 (500 g) punajuurta
- ½ dl punaviinietikkaa
- 2 l vettä
- 3 kasvisliemikuutiota tai lihaliemikuutiota
- 3 laakerinlehteä
- 3 (300 g) perunaa
- 150 g juuriselleriä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- 2 rkl sokeria tai hunajaa
- 2 rkl kuivattua meiramia
Tarjoiluun
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 0 kg keitettyjä kananmunia
Jaa resepti
Ohje
- Raasta pestyt ja kuoritut punajuuret. Laita raaste kattilaan ja kaada päälle etikka, jotta liemen väri säilyy punaisena. Keitä laakerinlehdillä maustetussa lihaliemessä kypsiksi noin tunnin ajan.
- Kuori perunat, selleri ja sipulit. Raasta juurekset ja hienonna sipulit. Lisää kattilaan. Mausta sokerilla ja meiramilla. Keitä kypsäksi.
- Annostele keitto lautasille ja tarjoa smetanan, kananmunan puolikkaan ja tumman leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
36 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- keitettyjä kananmunia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.