Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (400 g) punajuurta
- 1 rkl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 endiivi, friseesalaattia tai rucolaa
-
100 g
Valio AURA® juustoa kuutioinaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 rkl hienonnettua timjamia, sitruunamelissaa tai basilikaa
- 2 tl sokeria
- 1 tl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Pese punajuuret hyvin ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja leikkaa aivan ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet laakealle vadille. Valele punajuurille sitruunamehua ja jauha hiukan mustapippuria. Sekoittele.
- Ripota punajuurille juusto. Lisää salaatti vadin reunoille.
- Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa kastike eri kulhosta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
83 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.