Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (150 g) iso punasipuli
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 2 rkl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
- 1 tl punaista chiliä hienonnettuna
- 1 tl valkosipulia hienonnettuna
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Koristeluun
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi renkaiksi.
- Lisää kaikki muut aineet joukkoon paitsi juusto. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään yön yli.
- Lisää juusto kuutioituna ja laita tarjolle. Koristele basilikan lehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.