
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 25 g hiivaa
- ½ tl suolaa
- ½ rkl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
-
50 g (1 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Päälle
- 1-2 (150 g) punasipulia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 dl oliiveja
-
50 g (1 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 2 dl Valio maitoa
- 25 g hiivaa
- ½ tl suolaa
- ½ rkl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 50 g (1 dl) Valio mozzarella raastetta
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Päälle
- 1-2 (150 g) punasipulia
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 dl oliiveja
- 50 g (1 dl) Valio mozzarella raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, suola, sokeri juustoraaste. Lisää jauhot vähitellen puuharukalla sekoitten. Lisää loppuvaiheessa Oivariini. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille. Taputtele jauhotetulla kädellä n. 1 cm:n paksuiseksi soikioksi (n. 25 x 35 cm). Peitä leivinliinalla ja kohota.
- Kuullota ohueksi lohkotut punasipulit Oivariini rasvassa paistinpannulla. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Voitele kohonnut levy Oivariini rasvalla. Levitä sipulit ja puolitetut oliivit levylle. Ripota pinnalle juustoraastetta.
- Paista uunin keskiosassa 250 asteessa n. 12 min tai kunnes kypsä. Tarjoa salaattien ja sosekeittojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
27,1 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.