
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 5-6 (500 g) punasipulia
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 1 tl piparkakkumaustetta
- mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- 2 dl Valio tummaa glögiä tai punaviiniä
- 5-6 (500 g) punasipulia
- 50 g Valio voita
- 1 dl sokeria
- 1 tl piparkakkumaustetta
- mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- 2 dl Valio tummaa glögiä tai punaviiniä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipulirenkaat voissa kattilassa.
- Lisää joukkoon sokeri, mausteet ja glögi. Hauduta miedolla lämmöllä n. 30 min, kunnes neste on haihtunut miltei kokonaan.
- Purkita puhtaisiin lasitölkkeihin ja anna jäähtyä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.