
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 150 g piparkakkuja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kinuski
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 dl fariinisokeria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
Puolukkatäyte
- 250 g puolukkaa
- ½ dl fariinisokeria
- 1 rkl maissitärkkelystä
- 2 rkl vettä
- 1 tl vaniljasokeria
Pinnalle
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- puolukoita, pakastekuivattu
Pohja
- 150 g piparkakkuja
- 75 g Valio voita
Kinuski
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 2 dl fariinisokeria
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
Puolukkatäyte
- 250 g puolukkaa
- ½ dl fariinisokeria
- 1 rkl maissitärkkelystä
- 2 rkl vettä
- 1 tl vaniljasokeria
Pinnalle
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- puolukoita, pakastekuivattu
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna piparit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Levitä seos leivinpaperilla pohjustetun ø 23 cm:n irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille n. 2 cm:n korkeuteen.
- Keitä kermaa ja fariinisokeria kattilassa keskilämmöllä, kunnes seos on paksua kinuskia. Anna jäähtyä hetki. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Levitä kinuskitäyte pohjalle ja nosta jääkaappiin.
- Kiehauta puolukat ja fariinisokeri kattilassa. Sekoita maissitärkkelys veden joukkoon ja lisää kattilaan samalla sekoitellen. Anna kiehua hiljalleen muutama min. Mausta vaniljasokerilla.
- Levitä puolukkakiisseli kinuskitäytteen päälle. Nosta jääkaappiin jähmettymään.
- Vaahdota kerma ja lusikoi piirakan pinnalle. Koristele pakastekuivatuilla puolukoilla
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
307 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
25,9 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- puolukoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.