Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Puolukka-kookostuorepuuro

Raikas puolukka ja kookos sopivat mainiosti vaniljapohjaisen tuorepuuron maustajiksi. Yhdistä ainekset ja anna tekeytyä puuroksi joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa.

Puolukka-kookostuorepuuro
Puolukka-kookostuorepuuro

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valiojogurtti® vaniljaa
    Valiojogurtti® on klassikko jo vuosien takaa ja yhä edelleen Suomen suosituin jogurtti. Pehmeä ja täyteläinen…
    Valiojogurtti® 1 kg vanilja laktoositon
  • 75 g pakastepuolukoita, kotimaisia
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • ½ dl kookoshiutaleita
  • ½ dl vettä

Ohje

  1. Yhdistä kaikki aineet.
  2. Anna tekeytyä 1 - 2 h. Lisätessäsi puolukat jäisinä, voi puuro tekeytyä huoneenlämmössä. Jos käytät tuoreita tai sulatettuja marjoja, nosta puuro tekeytymään jääkaapppiin.
  3. Nauti välipalana tai aamupalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search