
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 sämpylää esim. ks. Tummat saaristolaissämpylät
-
4
Valio Kippari® juustoviipalettaValio Kippari® sulatejuustoviipaleita on savustettu aidolla leppäsavulla jo vuodesta 1970. Savun syleilyssä Valio Kippari® saa…
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 8 nahattomia ahvenfileitä
- mustapippuria myllystä
- suolaa myllystä
- 200 g tartarkastiketta (valmista)
Vihreä coleslaw
- 150 g varhaiskaalia suikaloituna
- 1 hapahko omena suikaloituna
- 1 tl karkeaa dijonsinappia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- ½ dl hienonnettua tilliä
- suolaa myllystä
- 4 sämpylää esim. ks. Tummat saaristolaissämpylät
- 4 Valio Kippari® juustoviipaletta
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 8 nahattomia ahvenfileitä
- mustapippuria myllystä
- suolaa myllystä
- 200 g tartarkastiketta (valmista)
Vihreä coleslaw
- 150 g varhaiskaalia suikaloituna
- 1 hapahko omena suikaloituna
- 1 tl karkeaa dijonsinappia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- ½ dl hienonnettua tilliä
- suolaa myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin coleslaw-salaatti suikaloiduista kaalista ja omenasta. Sekoita raasteiden joukkoon sinappi, öljy, viinietikka, tilli ja suola. Anna makujen tekeytyä hetki.
- Valmistele kalafileet. Paista kalat Oivariini rasvassa pannulla tai grillaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Halkaise sämpylät ja grillaa leikkuupinnoille halutessasi rapeutta. Laita juustoviipaleet sämpyläpohjlle ja sulata grillissä tai uunissa.
- Kokoa sämpyläpohjalle juuston päälle coleslaw-salaattia ja paistetut kalat. Levitä sämpylän kanteen tartarkastiketta ja laita kansi hampurilaisen päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
10,8 g
Rasva
16,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa myllystä
- suolaa myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.