Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raastevati

Kasaa eri raasteita samalla lautasella ja nauti väreistä sekä terveellisestä lisäkkeestä arkiruoalle.

Raastevati
Raastevati

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 porkkanaa
  • 1 pala (100 g) lanttua
  • 1 puolikas (150 g) kyssäkaali
  • 1 puolikas (150 g) kurkkua ja/tai pala punakaalia
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon

Ohje

  1. Raasta kasvikset. Valuta raejuusto.
  2. Asettele raasteet omiksi ryhmikseen tarjolle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 35 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 3,1 g
Rasva 0,2 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search