Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (300 g)
Valio Alppi Kreivi® juustoaPitkään kypsytetty Valio Alppi Kreivi® on tuhti ja moniulotteinen vuoristojuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään…
-
1 pkt (350 g)
Valio Luostari® juustoaValio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
Tarjoiluun
- 0 kg keitettyjä perunoita
- 0 kg vaaleaa leipää
- 0 kg punasipulirenkaita
- 0 kg etikkakurkkua, esim. pikkukurkkuja
- 0 kg omenaa lohkoina
- 0 kg porkkanaa tikkuina
- 0 kg keittokinkkua
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi juustot ja asettele ne lajeittain tarjoiluvadille. Juustoa varataan 100-200 g / ruokailija, riippuen muiden lisäkkeiden määrästä ja ruokailutilanteesta. Seurusteluruokana juustoa kuluu reilummin.
- Sulata juusto raclettepannuissa.
- Kaada sulanut juusto lautaselle ja nauti erilaisten lisäkkeiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
375 kcal
Proteiini
25,1 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
30,5 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- keitettyjä perunoita
- vaaleaa leipää
- punasipulirenkaita
- etikkakurkkua
- omenaa
- porkkanaa
- keittokinkkua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.