Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g kierrepastaa
- 1 vihreä paprika
- 1 punainen paprika
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 pieni punasipuli
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
- 1-2 dl kivettömiä kalamata-oliiveja
Mehu-öljykastike
- ½ dl oliiviöljyä
-
2 rkl
Valio appelsiinitäysmehuaValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 1 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
Koristeluun
- 0 kg basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta vedessä kypsäksi. Valuta ja jäähdytä.
- Suikaloi paprikat, puolita kirsikkatomaatit. Viipaloi punasipuli.
- Yhdistä salaatin ainekset.
- Yhdistä kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon. Sekoita varovasti. Anna maustua kylmässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.