Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rahka-kermavaahto täytekakkuihin

Kermavaahtokuorrutus kruunaa täytekakut. Kun lisäät vaahdon joukkoon rahkaa, kuorrutus kestää tarjolla paremman näköisenä. Hyvä vinkki erityisesti lämpimiin kesäpäiviin.

Rahka-kermavaahto täytekakkuihin
Rahka-kermavaahto täytekakkuihin

Ainesosat

litra

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (3,3 dl)
    Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio Keittiön maitorahka 500 g laktoositon
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Ohje

  1. Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi yhtäaikaa. Mausta sokereilla.
  2. Levitä täytekakun päälle ja reunoille. Voit myös pursottaa seosta.
  3. Ohjeen annos riittää 4 munan kakkupohjan päälle ja reunojen pursotukseen.

Vinkki

Lisää rahka-kermavaahtoon marjoja tai hedelmiä ja saat herkullisen rahkajälkiruoan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 216 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 19,8 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search