Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.03
tähteä viidestä
34 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rasia (500 g)
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 3 kananmunaa
-
3 dl
Valio rasvatonta maitoaValio vapaan lehmän rasvaton maito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä…
- 2 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 2 dl vehnäjauhoja
Tarjoiluun
- 200 g (4 dl) marjoja tai marjasurvosta
- 0 kg hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa rahka ja munat kulhossa. Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola.
- Lisää lopuksi vehnäjauho. Sekoita - älä vaivaa.
- Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 15 min tai kunnes kypsä.
- Tarjoa kevyesti sokeroidun marjasurvoksen tai tuoreiden marjojen ja hunajan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
1,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hunajaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.