Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (300 g) kurkku
- 10-15 retiisiä
- 2 rkl väkiviinaetikkaa
- ½ dl tilliä
- 3 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
Tarjoiluun
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 ruukku jääsalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kurkku puoliksi pitkittäin. Vedä pikkulusikalla isoimmat siemenet pois. Leikkaa kurkku ja retiisit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tilli.
- Laita ainekset kannelliseen astiaan. Ravista astiaa, jotta kasvikset mehustuvat. Anna marinoitua puoli tuntia
- Valuta enin neste pois. Revi tarjoiluastiaan salaattia. Levitä kurkkuseos salaattipedille. Levitä päälle kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut salaattijuustokuutiot.
- Tarjoa liha-tai kalaruokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
73 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.