Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kurkku
- 1 keltainen paprika
- 1½ rkl väkiviinaetikkaa
- 2 rkl sokeria
- ¾ tl suolaa
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 ruukku lehtisalaattia
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kurkku ensin pituussuunnassa kahtia ja sitten n. 1/2 cm:n viipaleiksi. Poista paprikasta siemenet ja valkoinen osa sisältä. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi.
- Laita kurkku- ja paprikaviipaleet kannelliseen purkkiin tai muovirasiaan. Lisää rasiaan etikka, sokeri, suola ja tilli. Laita kansi kiinni ja ravista, kunnes kurkku pehmiää hiukan ja maustuu.
- Huuhdo ja kuivata salaatinlehdet. Levitä ne laakealle vadille tai annoskulhoihin. Kaada kurkuista ylimääräinen liemi pois ja levitä kurkku-paprikaseos salaatille. Lisää keskelle raejuusto keoksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
37 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.