
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 ruisleipästä
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
-
1 dl (10 g)
salaattisekoitustaVoit kokeilla myös:
- 3 salaatinlehteä
- ½ dl basilikan lehtiä
-
50 g
Valio Polar® 10% juustoaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Sen maku on samaan…
- 1 pieni punasipuli
- 3 kirsikkatomaatteja
- rouhittua mustapippuria
- 3 ruisleipästä
- 2 rkl Valio Oivariini® rasvaa
- 1 dl (10 g) salaattisekoitusta
- ½ dl basilikan lehtiä
- 50 g Valio Polar® 10% juustoa
- 1 pieni punasipuli
- 3 kirsikkatomaatteja
- rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät rasvalla.
- Jaa salaatit ja basilikan lehdet leiville.
- Hienonna juusto ja sipulit. Sekoita ne keskenään ja nostele salaattipedille.
- Lohko kirsikkatomaatit. Nosta ne leiville ja mausta mustapippurilla.
- Tarjoa välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
189 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.