Rainerin sillisörsselssön ala Rosendahl
Valion ja Bella Tablen rakastettu pappaturnee matkaa ympäri Suomen kuullen ruoka- ja elämäntarinat sekä kirjaten ylös rakkaimmat reseptit. Tällä kertaa Bellat suuntasivat Tampereelle, valloittavan Rainerin luokse. Rainerin keittiössä Bellat oppivat kokkaamaan Rainerin bravuurit: sillisörsselsönin, lohicarpaccion ja jänispaistin. Tässä reseptissä omenan tuoma makeus ja hapokkuus tasapainottavat kivasti sillin suolaisuutta.
Valmistusaika
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 sillifileetä, Islannin
- 1 matjessillifileetä
- 2 salottisipulia
- 1 omena, Granny Smith
-
½ prk (à 120 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ prk (à 200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ ruukku tilliä
Ohje
- Huuhtele sillifileet. Voit myös liottaa fileitä vedessä muutaman tunnin ajan, jos haluat lopputuloksesta vähäsuolaisempaa. Leikkaa sillit viipaleiksi kulhoon.
- Kuori ja hienonna salottisipulit pieneksi. Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää kulhoon. Lusikoi joukkoon ranskankerma ja kermaviili ja sekoita. Jos haluat sörsselssönistä löysempää, lisää loput ranskankermat ja kermaviilit. Saksi joukkoon runsaasti tilliä.
Katso lisää reseptejä
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.