Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
45 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g broilerin rintafileetä
- 1 sipuli hienonnettuna
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 100 g herkkusieniä
- 100 g lehtipinaattia
- 10 vihreitä oliiveja
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- ½ dl vettä
- 1 rkl Dijon-sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa broileri isohkoiksi kuutioiksi. Paista sipulin kanssa rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Puolita sienet. Lisää pannulle sienet, huuhdeltu pinaatti ja oliivit.
- Lisää crème fraiche ja vesi. Mausta sinapilla. Kuumenna sekoitellen muutama min.
- Tarjoa heti riisin, couscousin, pastan tai leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.