Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raparperi-kinuskiviinerit

Kokeile viinerit oikaisten valmistaikinasta, kinuskikreemistä ja tuoreesta raparperista. Lehtevä ja rapsahteleva herkku on parhaimmillaan uunituoreena ja vähän jäähtyneenä.

Raparperi-kinuskiviinerit
Raparperi-kinuskiviinerit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (5 ) voitaikinalevyjä
  • 1 prk (200 g)
    Valio kinuskikreemiä
    Täyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
    Valio Keittiön kinuskikreemi 200 g laktoositon
  • 200 g raparperia

Viimeistelyyn

  • 0 kg kananmunaa
  • 0 kg raesokeria ja mantelilastuja

Ohje

  1. Levitä voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille, anna sulaa. Leikkaa levyt kahtia.
  2. Pursota kreemiä levyn keskelle. Viipaloi raparperit ja asettele kreemin päälle. Voitele reunat munalla ja ripottele päälle raesokeria sekä mantelilastuja.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 18 - 20 min.
  4. Viimeistele halutessasi tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 295 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 27 g
Rasva 19,1 g
Tyydyttynyt rasva 10,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kananmunaa
  • raesokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search