
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pkt (5 ) voitaikinalevyjä
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 200 g raparperia
Viimeistelyyn
- kananmunaa
- raesokeria ja mantelilastuja
- 1 pkt (5 ) voitaikinalevyjä
- 1 prk (200 g) Valio kinuskikreemiä
- 200 g raparperia
Viimeistelyyn
- kananmunaa
- raesokeria ja mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Levitä voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille, anna sulaa. Leikkaa levyt kahtia.
- Pursota kreemiä levyn keskelle. Viipaloi raparperit ja asettele kreemin päälle. Voitele reunat munalla ja ripottele päälle raesokeria sekä mantelilastuja.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 18 - 20 min.
- Viimeistele halutessasi tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
295 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
27 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- raesokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.