Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raparperi-man­sik­ka­hilloke ja jogurttia

Kesän ensimmäiset raparperit ja mansikat muodostavat jogurtin kanssa vastustamattoman makuyhdistelmän.

Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia
Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl vettä
  • 1 dl fariinisokeria
  • ¼ tl kardemummaa
  • 5 dl (625 g) raparperia
  • 5 dl (250 g) mansikoita

Tarjoiluun

  • 1 dl vettä
  • 1 dl fariinisokeria
  • ¼ tl kardemummaa
  • 5 dl (625 g) raparperia
  • 5 dl (250 g) mansikoita

Tarjoiluun

  • Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia

Ohje

  1. Kiehauta teräskattilassa vesi, fariinisokeri ja kardemumma. Lisää kattilaan raparperinpalat. Anna kiehua, kunnes raparperi pehmiää.
  2. Lisää mansikat viipaleina. Nosta kattila levyltä.
  3. Tarjoa hilloketta haaleana jogurtin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal
Proteiini 0,5 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1