
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 250 g pullapitkoa
-
2½ dl
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
-
2½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 kananmunaa
- 9-10 dl (400 g) raparperipaloja
- 1 dl sokeria
- ½ dl mantelilastuja
Vanilja-mansikkakastike
-
2 dl
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa mansikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- tuoreita mansikoita
Voiteluun
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 250 g pullapitkoa
- 2½ dl Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
- 2½ dl Valio kevytmaitoa
- 3 kananmunaa
- 9-10 dl (400 g) raparperipaloja
- 1 dl sokeria
- ½ dl mantelilastuja
Vanilja-mansikkakastike
- 2 dl Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa mansikka
- tuoreita mansikoita
Voiteluun
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pulla reilun noppakuution kokoisiksi paloiksi.
- Sekoita vaniljakastike, maito ja munat kulhossa.
- Laita raparperit ja sokeri mikronkestävään kulhoon. Mikrota 1 - 2 min tai kunnes ovat hieman pehmenneet. Sekoita.
- Levitä puolet pullapaloista voidellun, laakeahkon uunivuoan pohjalle. Kaada päälle raparperit. Lisää päällimmäiseksi vielä pullakerros.
- Kaada munamaitoseos tasaisesti uunivuokaan.
- Ripota pinnalle mantelilastut.
- Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla n. 40 min.
- Valmista kastike yhdistämällä vaniljakastike ja rahka.
- Tarjoa vanukas lämpimänä vanilja-mansikkakastikkeen kanssa. Halutessasi tarjoa lisänä tuoreita paloiteltuja mansikoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
146 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
18,5 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita mansikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.