Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.44
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 dl gluteenitonta jauhoseosta, Sunnuntai
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 400 g raparperia
- 1 dl sokeria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 100 g valkosuklaata
- 1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
Inkiväärikerma
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 tl vaniljasokeria
- ½ tl jauhettua inkivääriä
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna uuni tasalämmöllä 200 asteeseen, kiertoilmalla 175 asteeseen.
- Aloita valmistus täytteestä. Paloittele raparperit. Keitä sokerin kanssa kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes enin neste on haihtunut ja seos hilloutuu.
- Valmista sillä aikaa pohja. Sekoita munat, sokeri, sulatettu voi ja maito. Yhdistä jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita taikinan joukkoon. Kaada leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan (ø 23 cm).
- Esipaista uunin keskiosassa 15 min.
- Sekoita hiukan jäähtyneeseen raparperihillokkeeseen tuorejuusto. Lusikoi pohjalle reunoja myöden. Ripottele pinnalle rouhittu valkosuklaa ja kaurahiutaleet.
- Paista vielä n. 15 min, kunnes piirakka on hyytynyt.
- Vaahdota kerma, mausta.
- Tarjoa hiukan jäähtyneen piirakan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
258 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
32,4 g
Rasva
12,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.