Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raparperigrillinyytit

Kirpsakka raparperipaistos saa täyteläisyyttä vaniljakreemistä. Raparperipaistos kypsyy grillissä pihapuuhien lomassa tai nuotiopaikan grilliritilällä retkeillessä.

Raparperigrillinyytit
Raparperigrillinyytit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
  • 400 g raparperipaloja
  • 50 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • ¾ dl fariinisokeria
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl kanelia

Ohje

  1. Leikkaa neljä leivinpaperi-ja foliopalaa (n. 25 x 25 cm), aseta tasolle päällekkäin folio alle.
  2. Jaa kreemi leivinpaperien keskelle. Paloittele päälle raparperit.
  3. Nypi kulhossa voi, fariinisokeri, kaurahiutaleet ja kaneli murumaiseksi seokseksi. Jaa raparperien päälle.
  4. Kerää leivinpaperin ja folion kulmat nyytiksi, rutista yhteen.
  5. Kypsennä grillissä/nuotiolla grilliritilällä, kunnes raparperi pehmenee. Voit myös kypsentää paistokset uunissa 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 27,1 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search