Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 varsi (n. 300 g) raparperia
- 1 dl vettä
-
½ dl
sokeriaVoit kokeilla myös:
- ½ dl glukoosisiirappia
- 2 keltuaista
- 2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa raparperi isoiksi paloiksi. Laita raparperi, vesi ja sokeri kattilaan. Keitä keskilämmöllä 10 - 15 min, kunnes raparperi on pehmennyt.
- Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Kaada raparperiseos metallikulhoon. Lisää keltuaiset. Kuumenna vesihauteessa, kunnes keltuaiset kypsyvät ja seos sakenee. Anna massan jäähtyä.
- Vaahdota kerma. Lisää jäähtyneeseen massaan nostellen. Peitä kelmulla ja laita kulho pakastimeen.
- Sekoittele massaa n. puolen tunnin välein, kunnes se on kauttaaltaan jähmettynyt.
- Tarjoa heti tuoreiden mansikoiden tai marjapiiraiden kanssa.
- Jos tarjoat jäätelöä myöhemmin, siirrä se kannelliseen pakastusrasiaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 156 kcalProteiini 1,9 gHiilihydraatti 9,5 gRasva 12 gTyydyttynyt rasva 6,6 gRavintokuitu 0,6 gSuola 0 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.