
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 3 kananmuna
- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 750 g raparperia
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 1 dl fariinisokeria
- 1 rkl perunajauhoja
Muruseos
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 3 dl kaurahiutaleita
- 1 tl vaniljasokeria
Tarjoiluun
-
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Pohja
- 200 g Valio voita
- 2 dl sokeria
- 3 kananmuna
- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1½ dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 1½ dl Valio maitoa
Täyte
- 750 g raparperia
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 1 dl fariinisokeria
- 1 rkl perunajauhoja
Muruseos
- 100 g Valio voita
- 1 dl sokeria
- 3 dl kaurahiutaleita
- 1 tl vaniljasokeria
Tarjoiluun
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon vehnäjauho-leivinjauheseos ja lopuksi kerma-maito.
- Taputtele taikina jauhoisin käsin voidellulle uunipannulle, myös reunoille. Paista pohjaa 200 asteessa n. 10 min.
- Keitä raparperi, inkivääri ja fariinisokeri kattilassa, kunnes raparperit on pehmeitä. Lisää pieneen vesitilkaan sekoitettu perunajauho samalla sekoittaen. Levitä esipaistetulle pohjalle.
- Yhdistä muruseoksen ainekset nyppimällä ja ripottele seos raparperin päälle.
- Paista 200 asteessa 25 min. Tarjoa hieman jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
270 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
32,1 g
Rasva
13,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.