
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 fenkoli
- 2 suippopaprikaa
- 1 nippu kevätsipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 700 g nieriäfileetä
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tl fenkolinsiemeniä
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 fenkoli
- 2 suippopaprikaa
- 1 nippu kevätsipulia
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 700 g nieriäfileetä
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tl fenkolinsiemeniä
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise fenkoli. Leikkaa viipaleiksi. Poista paprikoista siemenet ja siemenkalvot. Viipaloi paprikat ja sipulit varsineen.
- Laita kasvikset sipulin vihreitä osia lukuunottamatta uunivuokaan, sekoita joukkoon Oivariini.
- Nosta nieriäfilee(t) kasvisten päälle nahkapuoli ylöspäin. Laita vuoka uunin yläosaan grillivastuksen alle täydelle teholle 10 min:ksi.
- Ota vuoka pois uunista. Irrota kalan nahka. Mausta nieriän pinta suolalla, pippurilla ja hiukan murskatuilla fenkolinsiemenillä. Laita nahka takaisin kalan päälle. Lisää vuokaan kevätsipulin varret ja valutettu salaattijuusto.
- Grillaa vielä 10 min, kunnes kala on kypsä ja nahka rapea.
- Ota vuoka uunista, leikkaa rapea kalan nahka viipaleiksi. Ripottele viipaleet annosten päälle tai tarjoa erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
142 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.