Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.21
tähteä viidestä
29 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kesäkurpitsa
- 150 g ilmakuivattua kinkkua
-
15
Valio Salaneuvos® Cheddar viipalettaEnsiluokkainen Valio Salaneuvos® Cheddar valmiina viipaleina! Valio Salaneuvos® Cheddar on maukas, hedelmäinen ja rakenteeltaan hieman…
Pinnalle
- 2 kananmunia
- 1½ dl pankojauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Pese kesäkurpitsa ja höylää pituussuunnassa leveiksi suikaleiksi esim. juustohöylällä.
- Halkaise myös kinkkusiivut pituussuunnassa sekä puolita juustoviipaleet.
- Aseta kinkkuviipale ja juustoviipaleet kurpitsaviipaleen päälle. Kääri rullaksi. Tee rullat loppuun.
- Riko kananmunien rakenne laakeaan astiaan. Mittaa pankojauho toiseen. Kasta rullat ensin kananmunassa ja sen jälkeen pankojauhoissa.
- Asettele kuorrutetut rullat uunivuokaan pystyyn.
- Jos kesäkurpitsaa jää yli rullaa ne ilman täytteitä ja kuorruta. Lisää rullat täytettyjen rullien väliin.
- Paista uunissa 225 asteessa 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
8,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.