Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rapeat ruusukaalit

Ruusukaalit paahtuvat ihanan rapeiksi uunissa juustopedillä. Nappaa pelliltä rapeat ruusukaalit suoraan suuhun napostellen tai tarjoile lisäkkeenä.

Rapeat ruusukaalit
Rapeat ruusukaalit

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ prk (à 180 g)
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 400 g ruusukaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • sitruunan kuoriraastetta

Ohje

  1. Murustele salaattijuusto pellille tai uunivuokaan leivinpaperin päälle.
  2. Huuhtele ja halkaise ruusukaalit. Pyörittele ruusukaalit kulhossa oliiviöljyn kanssa ja pyöritä joukkoon ripaus suolaa ja pippuria myllystä.
  3. Asettele ruusukaalit juustomurun päälle leikkuupinnat alaspäin. Viipaloi valkosipuli ja ripottele ruoan pinnalle. Raasta sitruunasta kuorta ja lisää se viimeiseksi pinnalle. Sitruunankuorta voit laittaa oman maun mukaan, puolikkaan sitruunan kuori antaa jo kivan kirpakan maun.
  4. Paahda uunissa 225 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 1,8 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1