
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
½ prk (à 180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 400 g ruusukaalia
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria myllystä
- 1 valkosipulin kynsi
- sitruunan kuoriraastetta
Jaa resepti
Ohje
- Murustele salaattijuusto pellille tai uunivuokaan leivinpaperin päälle.
- Huuhtele ja halkaise ruusukaalit. Pyörittele ruusukaalit kulhossa oliiviöljyn kanssa ja pyöritä joukkoon ripaus suolaa ja pippuria myllystä.
- Asettele ruusukaalit juustomurun päälle leikkuupinnat alaspäin. Viipaloi valkosipuli ja ripottele ruoan pinnalle. Raasta sitruunasta kuorta ja lisää se viimeiseksi pinnalle. Sitruunankuorta voit laittaa oman maun mukaan, puolikkaan sitruunan kuori antaa jo kivan kirpakan maun.
- Paahda uunissa 225 asteessa n. 15 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
- sitruunan kuoriraastetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.