Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ pussi (à 150 g)
Valio Keittiön salaattijuustomuruaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 400 g ruusukaalia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- 1 valkosipulin kynsi
- 0 kg sitruunan kuoriraastetta
Jaa resepti
Ohje
- Levitä salaattijuustomuru pellille tai uunivuokaan leivinpaperin päälle.
- Huuhtele ja halkaise ruusukaalit. Pyörittele ruusukaalit kulhossa oliiviöljyn kanssa ja pyöritä joukkoon ripaus suolaa ja pippuria myllystä.
- Asettele ruusukaalit juustomurun päälle leikkuupinnat alaspäin. Viipaloi valkosipuli ja ripottele ruoan pinnalle. Raasta sitruunasta kuorta ja lisää se viimeiseksi pinnalle. Sitruunankuorta voit laittaa oman maun mukaan, puolikkaan sitruunan kuori antaa jo kivan kirpakan maun.
- Paahda uunissa 225 asteessa n. 15 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
108 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
- sitruunan kuoriraastetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.