Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 25 min
Yhteensä
1 h 55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vehnäjauhoja
- 4 dl sokeria
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
- ½ tl suolaa
-
2 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- 1 rkl valkoviinietikkaa
-
3 dl
Valio Kiehu® maitojuomaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg punaista elintarvikeväriä
Täyte ja kuorrutus
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 dl tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.
- Sekoita kulhossa kuivat aineet. Lisää Oivariini, munat, etikka ja elintarvikeväri. Vatkaa hyvin sekaisin.
- Kuumenna maitojuoma kiehuvaksi. Kaada taikinan joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Vatkaa vielä muutama min.
- Jaa taikina kahteen leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan (ø 23 cm). Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 25 min. Anna jäähtyä.
- Vaahdota tuorejuusto, kerma ja tomusokeri. Siirrä täyte pursotuspussiin, leikkaa kärkeen n. ø 1 cm:n kokoinen aukko. Pursota puolet täytteestä kakkupohjien väliin ja loppu kakun pinnalle. Pursota pinnalle ulkoreunasta alkaen rivi kerrallaan vieri viereen palloja. Vedä lusikan pesällä pallot litteiksi sisäreunasta kakun sisäosaa kohti. Pursota uusi rivi palloja hiukan edellisen rivin päälle. Pursota keskelle muutama pallo.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
322 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
36 g
Rasva
17,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punaista elintarvikeväriä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.