
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 2 dl fariinisokeria
- 2 dl (120 g) puolukoita
- alumiinifoliota
- 1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
- 2 dl fariinisokeria
- 2 dl (120 g) puolukoita
- alumiinifoliota
Jaa resepti
Ohje
- Taita alumiinifolio kaksinkerroin.
- Kuutioi Koskenlaskija ja laita ne folion keskelle.
- Laita sokeri juustojen päälle ja taittele nyytiksi.
- Laita nuotiolle ritilän päälle.
- Anna juuston sulaa n. 10 min.
- Avaa nyytit ja sekoita varovasti sulanut juusto ja sokeri.
- Nauti lämpimänä puolukoiden kanssa.
Vinkki – nuotion kokoaminen:
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
266 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
33,4 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- alumiinifoliota
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.