Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 palaa alumiinifoliota
- 12 perunaa
-
4 rkl
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg rouhittua mustapippuria
- 200 g palvikinkkua, palvilihaa tai kuivalihaa
Jaa resepti
Ohje
- Aseta kaksi foliopalaa päällekkäin neljää perunanyyttiä varten.
- Lohko perunat kuorineen ja laita folion keskelle keoksi.
- Kuutioi Koskenlaskija 8 osaan ja laita jokaiseen nyyttiin perunoiden päälle 1 rkl voita ja 2 kuutiota juustoa.
- Lisää pinnalle pippuri ja kääri folionyytit kiinni.
- Laita nyytit hiillokselle tai nuotiolle ritilän päälle.
- Kypsennä n. 30 min tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Avaa nyytit varoen ja vuole pinnalle lihaa.
Vinkki – nuotion kokoaminen:
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
9,3 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.