Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 7 kg porsaan ribsejä
- 10 l vettä
- 2 rkl suolaa
- 15 kokonaista mustapippuria
- 15 kokonaista maustepippuria
- 6 laakerinlehteä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kylkirivi annospaloiksi luitten välistä. Laita palat kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä niin paljon, että lihat peittyvät. Mausta.
- Kuumenna ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 2 t. Nosta kylkipalat vedestä ja anna jäähtyä.
- Paista ribsit uunissa 200 asteessa välillä käännellen n. 20 min, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea. Halutessasi voit sivellä pintaa bbq-kastikkeella paiston aikana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
708 kcal
Proteiini
30,1 g
Hiilihydraatti
0,3 g
Rasva
66,1 g
Tyydyttynyt rasva
22 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
2,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.