Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 h 30 min
Yhteensä
13 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaOhrarieska, uunipellillinen
-
1½ l
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
- 6 dl rikottuja ohrasuurimoita
- 2 tl suolaa
- 2 kananmunaa
- ¾ dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Mätitäyte 10:lle
- 100 g mätiä
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 0 kg tuoretta tilliä
Lihatäyte 10:lle
- 4 kananmunaa
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¼ tl suolaa
- 50 g kylmäsavuporoa
- 0 kg lehtipersiljaa hienonnettuna
Kasvistäyte 10:lle
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
- 150 g etikkakurkkua
- 2 rkl kaprista
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
Rieska
- Sekoita piimä ja ohrasuurimot. Liota vähintään kolme tuntia tai yön yli huoneenlämmössä.
- Lisää muut aineet. Kaada uunipannulle leivinpaperille.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min.
- Leikkaa rieska vähän jäähtyneenä paloiksi.
Mätitäyte
- Lusikoi rieskalle mätiä ja vaahdotettua smetanaa. Viimeistele hienonnetulla punasipulilla ja tillillä.
Lihatäyte
- Valmista munavoi hiennonnetuista kanamunista ja huoneenlämpöisestä voista. Lusikoi munavoita rieskoille ja asettele savuporoviipaleet. Viimeistele lehtipersiljalla.
Kasvistäyte
- Lusikoi rieskoille tuorejuusto. Asettele etikkakurkut ja lisää kaprikset. Viimeistele tillillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta tilliä
- lehtipersiljaa
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.