Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g tummaa suklaata
-
½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl rusinoita
-
1 dl (100 g)
saksanpähkinääVoit kokeilla myös:
- 0,1 kg pekaanipähkinöitä
- 100 g vaahtokarkkia
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa yhdessä kerman kanssa niin että sekoittelet seosta pienin väliajoin.
- Hienonna pähkinöitä hieman veitsellä ja pilko myös vaahtokarkit muutamaan osaan.
- Sekoita kaikki ainekset yhteen. Levitä seos leivinpaperin päälle vuokaan ja anna jähmettyä kylmässä. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 482 kcalProteiini 5,7 gHiilihydraatti 45,1 gRasva 30,2 gTyydyttynyt rasva 10,2 gRavintokuitu 4,2 gSuola 0,1 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.